TOP termékek

Blog

Csepegtető gombák
20
Febr

Az öntözés fontos része lehet kertünk vagy veteményessel, hiszen a növények megfelelő mennyiségű vízhez való hozzáférésének biztosítása elengedhetetlen a egészséges növekedésükhöz és terméshozamukhoz. Az öntözőrendszerek különböző típusai közül a csepegtető gombák kiemelkedően hatékony megoldást nyújtanak. A nyomáskompenzált csepegtető gombák különösen gazdaságosak és környezetbarátak, hiszen a növények igényeinek megfelelően juttatják el a vizet. A bokor öntöző gombák pedig ideálisak kisebb területek vagy növények öntözésére. Fedezze fel az öntözőrendszerek sokszínű világát, és gondoskodjon növényei optimális vízellátásáról!

KPE, PE idomok
20
Jan

A KPE, PE idomok, csatlakozók, Irritec és Poliext termékek a modern öntözési és ivóvíz technológiák elengedhetetlen részei. Az öntözőrendszer kiépítése során fontos szerepet kapnak ezek az egyedülálló minőségű idomok, melyek biztosítják a hatékony és gazdaságos öntözést. A KPE és PE idomok kiválóan alkalmasak a csövek összekapcsolására, míg az Irritec és Poliext termékek különböző kialakítású és méretű öntözőfejek, csatlakozók és tömlők széles választékát kínálják. A minőségi anyagokból készült termékek hosszú élettartamot biztosítanak, így hosszú távon is megbízható megoldást nyújtanak az öntözés terén.

Alcadrain / Alcaplast
20
Dec

Az Alcadrain / Alcaplast, röviden ALCA egyedi megoldásokat kínál az épületvízvezeték-rendszer kialakításában. Termékskálájukban megtalálhatók a WC tartályok, falba süllyeszthető szerelési rendszerek, zuhanyfolyókák, szelepek és műanyag WC tartályok, valamint szifonok, flexi bekötő elemek és padlólefolyók. A cég célja, hogy korszerű és megbízható megoldásokat biztosítson a megrendelőknek, évek óta van jelen a piacon és szakértő csapata mindig segítségre van az ügyfeleknek. Az ALCA termékei kiváló minőségűek, hosszú élettartammal rendelkeznek és könnyen szerelhetőek. Válassza az Alcadrain / Alcaplast termékeit és bízzon meg egy megbízható partnerben az épületvízvezeték-rendszer kialakításában!

FERRO csaptelep szaniter
20
Nov

A FERRO csaptelepek és szaniterek képviselik a modern és stílusos megjelenést, valamint a kiváló minőséget és megbízhatóságot. A FERRO márka egyedülállóan magas szintű műszaki innovációval és tartóssággal rendelkezik, melynek köszönhetően a csaptelepeink és szaniterek időtállóak és használatuk egyszerű. Az évek során szerzett tapasztalat és a folyamatos fejlesztések révén a FERRO termékek kiváló színvonalúak, valamint energiatakarékosak és környezetbarátak. A FERRO szaniterek és csaptelepek vásárlóink igényeire szabva készülnek, így biztosítva a maximális elégedettséget és kényelmet mind otthoni, mind pedig üzleti felhasználás esetén.

KPE csö
20
Okt

A KPE cső a modern technológia egyik úttörője az ivóvíz- és öntözéstechnológiában. Ez a korszerű rendszer lehetővé teszi a hatékony és fenntartható vízellátást, biztosítva a minőségi ivóvizet és a hatékony öntözést a mezőgazdasági területeken. A KPE cső kiváló minőségű anyagból készül, amely ellenáll a korróziónak és más külső hatásoknak. Ez a innovatív csőrendszer még a nehezen hozzáférhető területeken is szabályozottan biztosítja a vizet, megkönnyítve a növények és kertek öntözését. A KPE cső teljesen kompatibilis az ivóvízhálózatokkal, és hozzájárul a társadalmi és gazdasági fejlődéshez a víztakarékosság és hatékonyság terén.

ROTO tartály ROTerra tüzivíz tartályok
20
Szept

A ROTO műanyag tartályok nagy megbízhatóságot és sokoldalúságot kínálnak azoknak, akik tartós és könnyen telepíthető tárolóeszközt keresnek. A ROTerra tüzivíz tartályok kifejezetten tűzoltási célokra lettek tervezve, és kiváló minőségű, műanyagból készültek. Ezek a tartályok különböző méretekben érhetők el, így minden felhasználási igényt kielégítenek. Ráadásul több tartályt is könnyedén összekapcsolhatunk, legyen szó soros vagy párhuzamos elrendezésről. Így a felhasználók még nagyobb tárolókapacitást alakíthatnak ki, megnövelve az elérhető vízkészletet. A ROTO műanyag tartályok és ROTerra tüzivíz tartályok optimális megoldást jelentenek mindazoknak, akik tartós és megbízható tárolási lehetőséget keresnek.

ROTO tartály Roterra esővízgyűjtő
23
Aug

A ROTO műanyag tartályok a modern technológia és a fenntartható vízgazdálkodás találkozását képviselik. Az innovatív Roterra esővízgyűjtő rendszerrel megoldást kínálunk az ismétlődő vízhiány problémájára. A magas minőségű műanyagból készült tartályok, melyek széles választékban elérhetők, kiválóan alkalmasak az esővíz gyűjtésére és tárolására. A tartályok nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használhatóak legyenek, így csökkentve az ivóvízre való függőséget. A ROTO műanyag tartályok kialakításukkal és strapabíró szerkezetükkel is kiemelkednek a piacon, és hozzájárulnak a fenntartható vízhasználat kultúrájának elterjesztéséhez.

Robotfűnyíró
10
Júl

A modern életmód kihívásokat támaszt bármelyikünknek, akár a mindennapi teendőkkel, akár a kerti fenntartással kapcsolatban. Azonban most már eljött az idő, hogy búcsút mondjunk a hosszadalmas fűnyírási feladatoknak és átadhatjuk a stafétát a technika fejlett világának. A Robotfűnyíró Robomow, EcoFlow Blade megoldást kínál minden háztulajdonosnak, aki szeretné egy új szintre emelni a kertjének gondozását. Ez az eszköz könnyedén helyettesíti a hagyományos fűnyírókat, miközben időt spórol, energiát takarít meg és ragyogóan szép gyeppel ajándékozza meg az otthonát. Ha szeretnél a legmodernebb technológia segítségével csodálatos környezetet teremteni, akkor válaszd a Robotfűnyíró Robomow, EcoFlow Blade-t!

Alcadrain / Alcaplast Zuhanyfolyókák
25
Jún

Az Alcadrain és Alcaplast zuhanyfolyóka a vízelvezetés kényelmes és hatékony módját kínálja a zuhanyzókban. Az innovatív tervezés és a magas minőségű anyagok kombinációja biztosítja a hosszú élettartamot és a tökéletes működést. A folyókák könnyen tisztíthatóak, így a vízelvezetés mindig zavartalan és higiénikus marad. Az Alcadrain és Alcaplast termékek széles választékát kínálják, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő stílust és méretet. Akár modern, akár klasszikus fürdőszobával rendelkezik, ezek a zuhanyfolyókák tökéletesen illeszkednek és emelik a fürdőszoba designját. Fedezze fel a kiváló minőségű Alcadrain és Alcaplast zuhanyfolyókák előnyeit, és tegye fürdőszobáját még élvezetesebb hellyé!

Nyári öntözés, locsolás
10
Jún

A nyári időszakban, amikor a kedvelt növényeink szomjaznak a forró napfényben, különösen fontos feladat az öntözés és locsolás. A megfelelő mennyiségű és minőségű vízzel való ellátás meghatározó szerepet játszik növényeink egészségének és szépségének megőrzésében. A gondosan elvégzett öntözés segít elkerülni a hervadást, a levelek elszáradását, valamint elősegíti a virágok és gyümölcsök optimális növekedését. Ha figyelmen kívül hagyjuk a növények nyári vízigényét, az súlyos károsodáshoz, és akár pusztuláshoz is vezethet. Ezért rendkívül fontos odafigyelni és időben locsolni kedvenceinket, hogy egészségesen és pompásan fejlődhessenek.

Padlófűtés: fontos tudnivalók és gyakori tévhitek
24
Máj

Padlófűtés: fontos tudnivalók és gyakori tévhitek

 

Padlófűtés előnyei:

Minden bizonnyal senki nem szeret sokat vacakolni a fűtési rendszer szabályozásával. Pláne nem annak tisztításával, karbantartásával. Jó hír, a padlófűtés során kevésbé kell emiatt aggódni! A pozitívumok közé tartozik:

  • Energiatakarékos: a hagyományos fűtési módszerekkel ellentétben egy modern padlófűtési rendszerrel csökkenthetjük a kiadásainkat. Mivel alacsonyabb átlaghőmérséklettel is biztosítható ugyanaz a hőérzet, akár 10-20% energiamegtakarítást is elérhető. Így pedig nem kell annyi rezsit sem fizetnünk.
  • Kényelmes és esztétikus: nincs szem előtt, nem veszi el a helyet a szobában és hosszú távon szolgál minket. Nem jellemző a meghibásodás, főként a modern fűtési rendszerek esetében. Láthatatlansága miatt komfortos körülményeket teremt, nemcsak számunkra, hanem vendégeinknek is.
  • Korszerű és modern: igénybe vehető felújításhoz vagy korszerűsítéshez, új építésű lakásoknál egyaránt kitűnő választás. Nagyobb épületeknél szintén érdemes elgondolkodni a padlófűtésen.
  • Egyszerű, mégis többfunkciós: a padlófűtés rendszere önmagában könnyen kezelhető és ritkán kerül sor szerelésre.

A padlófűtés tehát több szempontból is jó választás. Amennyiben korszerűsítés, felújítás előtt állsz vagy bármilyen okból fűtési rendszer kialakításán töröd a fejed, érdemes számításba venni a kialakítását.

Az öntözőrendszer tavaszi indítása
10
Febr

Az öntözőrendszer tavaszi indítása: minden, amit tudnod kell róla

A téli szünetet követően ismét elindul az öntözési szezon, ami azt jelenti, hogy be kell üzemelni az öntözőnket. Sokan előszeretettel halasztgatják ezt a feladatot, holott az öntözőrendszer tavaszi indítása nem olyan bonyolult művelet. Csak néhány dologra kell odafigyelni, hogy mindent jól csináljunk.

Hogyan válasszuk ki számunkra ideális WC-ülőkét?
12
Jan

Hogyan válasszuk ki számunkra ideális WC-ülőkét?

A WC minden otthon természetes része, viszont ritkán beszélünk róla. Csak van, és ennyi. Azonban a WC is megérdemli a megfelelő figyelmet, főképp a formáját és méreteit illetően, a mi esetünkben a WC-ülőke. Mi segítünk megkönnyíteni a választásod, megismertetjük Veled a WC-ülőkével szükséges adatokat a megfelelő WC-ülőke kiválasztásához. Miután megismered a jelenlegi lehetőségeket, a választás gyerekjáték lesz.

Lépésről lépésre: a Hunter szórófej tisztítása
26
Dec

Automata öntözőrendszer szórófej tisztítása

Ha a Hunter cég termékeiből állítod össze az öntözőrendszeredet, akkor felmerülhet a kérdés, hogy miként történik a Hunter szórófej tisztítása? Az automatikus öntözés ugyanis csak akkor lesz problémamentes, ha minden alkatrész megfelelően működik.

Öntözőrendszer telepítése
19
Nov

Az öntözőrendszer telepítése minden esetben egy jó döntés, amennyiben a füvünk és növényeink öntözésére egy gyors és kényelmes megoldást szeretnénk. Amikor nem csak egy-két palántát, virágot gondozunk az udvarunkban, kertünkben, akkor a kézzel történő locsolás nem a legjobb és leggazdaságosabb opció.