Rotoros fúvókák

Hunter MP Rotator külső menetes Spray szórófejházba szerelhető, változó kilépésszögű forgó vízsugaras fúvóka, ezért rendkívül ellenálló a széllel szemben. Alacsony csapadékintenzitásuknak és vízfogyasztásuknak köszönhetően nagyobb területeket öntözhetünk be velük, így egy zónára több szórófejet csatlakoztathatunk.

23 termék
 
23 termék

Vízfogyasztásuk 1/3-a a Spray fúvókákénak, így kevesebb mágnesszelepre és kisebb zónaszámú vezérlő automatikára van szükség. Alkalmazása rendkívül széleskörű, típustól függően 45-360° közötti szögtartományban és 1,8-10,5 méteres távolságban használhatóak. Az MP Rotator család sávöntöző fúvókákat is tartalmaz, melyekkel akár 1,2 m széles sáv is egyenletesen beöntözhető. Minden fúvóka színkódolt a könnyebb beazonosíthatóság érdekében. A termékhez szűrő is tartozik.

Az MP Rotator öntözési sugara 25 %-kal csökkenthető a tetején található kis csavar segítségével anélkül, hogy változna a vízkijuttatás. Ehhez használjunk MP Rotator állító szerszámot, kulcsot, mellyel könnyedén beállítható a szórási szög is. A kettős kiemelkedésnek köszönhetően induláskor és a visszahúzódás előtt is átmosódik a fúvóka, ezért rendkívül jól tűri a szennyeződést.

Az MP Rotator fúvókák működéséhez 2,0-3,8 bar nyomásra van szükség. Az optimális működési nyomás 2,8 bar, melynek eléréséhez a legalkalmasabb a Pro-Spray szórófej ház. Kiváló választás új rendszerek kiépítéséhez, régi, elhanyagolt, vagy helytelenül megtervezett öntözőrendszerek átalakítására.