TOP termékek

ROTO Tartályok

A Roto Európa egyik vezető műanyag rotációs öntőipari vállalata, amely több mint 4000 különböző terméket gyárt. A vállalat fejlődését a folyamatos innováció , az új technológiák és anyagok használata jellemzi, amelyeket a ROTO közösen fejleszti a tudományos intézetekkel, egyetemekkel és más vállalatokkal.

A Roto márkajelzésű termékei négy fő termékcsoportba sorolhatóak: mezőgazdasági, kerti, sport- és ökológia természetbarát termékek. A kompozitok és a biológiailag lebontható és újrahasznosított polimerek anyagok használata lehetővé teszik a legösszetettebb termékek gyártását a piacon. A Roto a késztermékek széles választékát gyártja a különböző iparágak számára, mint például az autóipar, a hajóipar , az építőipari, a mezőgazdasági gépek, az vízgazdálkodás és a logisztika számára. A hozzáadott értéket az innovatív tervezés, az intelligens polimerek és kompozitok használata, valamint a legmodernebb technológiát alkalmazó gyártás képviseli.

- Esővíz esővízgyűjtő esővízgyűjtő tartály szennyvíztartály szennyvízgyűjtő tartály csapadékvíz csapadékvíztartály műanyag tartály műanyag esővízgyűjtő tartály műanyag szennyvíz tartály tüzivíz tartály tüzivíztározó -

Árukereső.hu