Hunter ECO-LOGIC beltéri vezérlő, 6 zónás

A Hunter Eco Logic kifejezetten kiskerti használatra kialakított könnyen programozható vezérlő automatika, mely minden fontos funkcióval rendelkezik. Egy rendkívül megbízható és hosszú távon stabil, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó termék.

18 600 Ft /db
Részletek

A vezérlő az automata öntözőrendszer legfontosabb eleme. Segítségével tudjuk vezérelni az öntözési zónákat, beállítani az öntözési időt és az öntözés gyakoriságát. Fajtái között megtalálható a legegyszerűbb csapvezérlő vagy akár a legbonyolultabb ipari vezérlő. Több kategóriát is megkülönböztethetünk, hálózati vagy elemes, fix zónaszámú vagy bővíthető, beltéri vagy kültéri kivitelű, manuálisan programozható vagy okosvezérlő (internettel összeköttetésben lévő vezérlő). A vezérlő feladata a mágnesszelepek nyitása vagy zárása, az érzékelők jeleinek feldolgozása, vagy akár a szivattyú indítása a beállított programok alapján.

A Hunter Eco Logic kifejezetten kiskerti használatra kialakított könnyen programozható vezérlő automatika, mely minden fontos funkcióval rendelkezik. Egy rendkívül megbízható és hosszú távon stabil, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó termék. Ez a vezérlő típus csak beltéri változatban és 4 vagy 6 zónás kivitelben kapható. Kezelése roppant egyszerű, átlátható felületének köszönhetően mindenki könnyedén megértheti, hogy hogyan kell beállítani a programokat, elindítani vagy akár leállítani az öntözést. A Hunter vezérlői Quick Check gyorsdiagnosztikai programmal vannak ellátva, aminek segítségével könnyedén észlelhető az esetleges kábelezési hiba. Hálózati áramról működik, de a belehelyezhető elem (nem tartozék) segítségével áramkimaradás esetén nem veszíti el a beállított programokat. A röviden ELC vezérlőnél 3 különböző üzemmód áll rendelkezésünkre:

  1. Csökkentett üzemmódban csak az A program áll rendelkezésünkre 1 indítási lehetőséggel.
  2. Normál üzemmódban A és B program áll rendelkezésünkre programonként 4 indítási lehetőséggel, így naponta összesen 8 alkalommal tudjuk elindítani a zónát. Ez az üzemmód az átlagos kerteknél teljesen megfelelő.
  3. Bővített üzemmódban A, B és C program áll rendelkezésünkre egyenként 4 indítási lehetőséggel, tehát naponta akár 12 indítási időt tudunk vele beállítani.

A vezérlő alap állapotban zárt esőérzékelővel összeköthető, szivattyú és mesterszelep indítására is képes. Az öntözési napok szabadon választhatóak ki, beállítható a hét bármely napja, páros vagy páratlan napok szerinti öntözés vagy akár maximum 31 naponként ismétlődő ciklusok szerint. Az egyes zónák futási ideje 0 perc és 4 óra között állítható 1 perces lépésekben. Beprogramozható rajta az indítás késleltetése (1-7 nap), az öntözés időtartama pedig 10%-os lépésekben az évszakhoz igazítható (10%-150% között). Lehetőség van az öntözési zónák indítása közötti szünet beállítására, mely legfeljebb 4 óra lehet. A beállított programot elmenthetjük, így ha valaki hozzá nem értő elállítja a vezérlőnket, az általunk beállított program könnyedén visszaállítható.

A Hunter Eco Logic 6 egy 6 zónás beltéri vezérlő. A vállalat egyik legolcsóbb vezérlője, ám a márkanévhez hű maradva egy kiváló, megbízható termék. Kifejezetten kiskerti használatra lett kialakítva, mely minden fontos funkcióval rendelkezik. Hálózatról működő vezérlő, így bármely 24 V-os mágnesszelep működtetésére alkalmas. Programozása rendkívül egyszerű, úgy lett kifejlesztve, hogy a beállításokat bárki elvégezhesse rajta. Transzformátorral együtt kapható.

 

Hasonló termékek
Hunter ECO-LOGIC beltéri vezérlő, 6 zónás
Hunter ECO-LOGIC beltéri vezérlő, 6 zónás
18 600 Ft /db