Gépészeti termékek

A FERRO csoport Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szaniter - és gépészet szerelvénygyártója, közel 30 éves tapasztalattal az iparágban.

A magas termékminőség iránti elköteleződésének és a „biztonságos és jól funkcionáló otthon” vásárlói igény kielégítésére irányuló küldetéstudatának köszönhetően a Ferro termékek már több millió otthonban vannak jelen világszerte. Minden évben számos új terméket vezetnek be a piacra, amelyek egyre inkább megfelelnek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

Átfogó és széleskörű szaniterszerelvény megoldások.
Kiváló minőség és vonzó formaterv.
Megbízható szanitertermékek és fűtéstechnikai szerelvények.
30 év tapasztalat.

Az épületgépészeti termékek olyan berendezések, eszközök és rendszerek, amelyek az épületek szellőzésére, fűtésére, hűtésére, vízellátására, csatornázására és energiaellátására szolgálnak. Az ilyen termékek alkotják az épületgépészetet, amely a modern épületek nélkülözhetetlen eleme, és nagyban hozzájárul a kellemes és komfortos lakó- és munkakörnyezet kialakításához.

Az épületgépészeti termékek rendkívül változatosak lehetnek, az egyszerűbb eszközöktől (például csapról, zuhanyfejről, mosdókagylóról, radiátor, WC-csészéről) kezdve a bonyolultabb rendszerekig (pl. fűtési rendszer, padlófűtés cső, légkondicionáló, napkollektor, hőszivattyús rendszer). Az épületgépészeti termékek minősége, hatékonysága és megbízhatósága nagyban befolyásolja a lakók, munkavállalók komfortérzetét, az épületek fenntarthatóságát, és az energiamegtakarítást is szolgálja.

Az épületgépészeti termékek kiválasztása és telepítése komoly előkészületeket igényel, figyelembe kell venni az épület adottságait, az energiaforrások rendelkezésre állását, a tervezett használatot és még számos más tényezőt. Az épületgépészeti termékek kiépítése, szervizelése és karbantartása rendkívül szakértelmet igényel, mert csak így válhatnak hosszú távú befektetéssé az épület energiatakarékos és fenntartható működtetésében.

Az épületgépészeti termékek fejlesztése és gyártása a környezetvédelmi szempontok és az energiahatékonyság figyelembevételével folyik, így ezeknek a termékeknek a felhasználása hozzájárul a környezetvédelmi értékek védelméhez. Manapság az épületgépészeti termékek piaca nagyon széles és versenyképes, ezáltal sokan várnak magas szintű hatékonyságot, minőséget és innovatív megoldásokat az ilyen termékektől.